Het bedrijf

Sj. Dekker b.v. houdt zich reeds vanaf 1972 bezig met de levering van industriële producten aan OEM’s (Original Equipment Manufacturers). Het productenpakket omvat elektromotoren in wissel- en draaistroomuitvoering, lineairmotoren, spindelaandrijvingen, centrifugaalpompen in kunststof en roestvaststaal, pompen welke voorzien zijn van een electro-, benzine- of dieselmotor, dompelpompen en hydrofoorinstallaties, axiaal- en radiaalventilatoren, geconfectioneerde aansluitsnoeren voor elektrische apparaten, schakelmateriaal en vrijvallende kunststof spuitgietdelen. Naast standaardproducten, welke veelal uit voorraad geleverd worden vanuit onze magazijnen in Nijmegen, levert Sj. Dekker b.v. producten volgens klantspecificatie.

Tot de afnemers behoren o.a. bedrijven welke actief zijn in de reinigingsindustrie, de agrarische industrie, de verwarmingindustrie, ovenbouw, medische techniek en ventilatietechniek.

Alle producten voldoen aan de hoogste eisen en zijn, daar waar nodig, voorzien van keurmerken. Als fabrieksagent voor o.a. Hanning Elektro-Werke GmbH & Co. KG en RgR-electric GmbH kunnen wij bogen op jarenlange ervaring en expertise.